diumenge, 1 de gener del 2017

EL PRIMER DE L'ANY

El primer post és per desitjau-vos un BON ANY


 
 
I després aprofitaré per fer una llista dels llibres que he llegit en 2016, no ho he fet mai i potser és costum fer-ho quan s'acaba desembre, però jo ho faig ara, quant l'any comença. A part de la poesia, que és la meva lectura habitual, aquests són el llibres:




















 




No sé si interessarà  a algú saber els meus gustos literaris, encara que és evident la meva preferència per Eduardo Mendoza. No faré valoracions de les novel·les llegides, perquè considero que els gustos són personals i per tant la meva opinió pot no valdre a tothom. Només diré que m'ha sorprès molt gratament un Mark Twain diferent del que coneixia pels llibres de Tom Swayer.



16 comentaris:

  1. Molt bon any, Glòria!!!

    I moltes gràcies per la teva llista, sempre va bé sabervles preferències de la gent que coneixes, a mi m'agrada saber-ho.

    ResponElimina
    Respostes
    1. No te'n fiïs gaire de la meva llista, Carme, poc llibres he escollit jo, gairebé sempre són novel·les que em deixen els amics o que trobo, però en general no m'han desagradat.

      Elimina
  2. Respostes
    1. M'agrada llegir, Xavier, però sóc mandrosa a l'hora de començar un llibre. Ara, un cop m'hi poso...una fera!
      :-)

      Elimina
  3. Ah, volia dir-te que jo opino com tu ;-)

    ResponElimina
  4. Felicitats per ser tan bona lectora!
    Petonets.

    ResponElimina
    Respostes
    1. No sé si sóc bona lectora, més aviat sóc viciosa llegint. Si enganxo un llibre que m'atrapa puc passar la nit en blanc. Per sort ara no he de matinejar...
      Petonets.

      Elimina
  5. A mi sí que m'interessa molt saber els gustos de tothom! M'encanta. Jo trobo que és una llista molt digna, no tens res a envejar a ningú! De Mendoza n'he llegit alguns, aquest del enredo em sembla que sí, però amb ell sempre em passa igual, comença divertint-me molt, i després la història m'avorreix. De la resta coincidim amb 'La noia del tren' i 'Aigua bruta'. Que tinguis un molt bon 2017, i que puguem seguir compartint estones!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Com he comentat a la Carme la llista no revela del tot els meus gustos, perquè el 90% són llibres que m'han deixat els amics. Normalment no llegiria tanta novel·la negra, tot i que no em desagrada.
      I el de la Julia Navarro, la veritat, se'm va fer llarg. Aquest personatge tan peculiar de Mendoza em diverteix, tot i que penso que les primeres, "El misterio de la cripta embrujada" i "El laberinto de las aceitunas", eren millors.
      De "La noia del tren" n'esperava més, després de tant sentir-ne parlar.
      Continuarem blogejant i llegint!
      Bon 2017, XeXu!

      Elimina
  6. Em sap greu per lo de la noia del tren, jo també vaig caure a la trampa

    ResponElimina
    Respostes
    1. No és pot fer gaire cas de l'opinió de la gent. Sinó me'n haguessin parlat tant bé potser no hauria tingut les expectatives tant altes. Els paranys dels "betsellers"...

      Elimina
  7. Que tinguis un bon any i bones lectures i per que no també escritures.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies, Joan! Ja he fet el propòsit d'escriure més, que estic molt mandrosa últimament.
      Jo també et desitjo el millor per 2017.
      Una abraçada!

      Elimina
  8. Doncs m'he llegit Historia de un canalla i Dime quien soy, de la Julia Navarro, però no aquest que t'has llegit tu, em van agradar però potser no calen tantes pàgines, oi?
    Bony any i bons llibres, ole!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sincerament, a mi se'm va fer pesat. Em van sobrar forces pàgines, però és una opinió molt personal, l'amiga que me'l va deixar estava entusiasmada, me'l va posar pels núvols.
      Continuarem blogejant, llegint i procurant passar-ho el millor possible, oh, i tant!
      Bon any i una abraçada.

      Elimina

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...