Una suggerència pel postre de la Diada!
Crema catalana!!!
L'inconvenient és que no està cremada -tan bo que és el sucre cremat!- i que no està resolt com afegir-hi el triangle blau. També falta l'estel, però això és més fàcil de solucionar.
;D
A mi també m'agrada més cremada, la crema...
ResponEliminaPerò queda molt maco com a postre reivindicatiu.
Si, queda molt bé. I un dia és un dia!
Eliminaproposo cremar la crema primer i després afegir-hi les quatre barres.....passar per una passtisseria i comprar sucre blau i oblea per l'estel. Quan ho tinguis et dono l'adreça per enviar-me-la o em dones la teva i vinc a menjar-la in situ.....;)
ResponEliminaEts un home de recursos! Gastronòmics també. El que no sé és on trobar sucre blau. :(
EliminaConteste'm aviat, sinó et quedaràs sense crema!
No és el que comunament coneixem com a 'crema catalana', però que és una crema catalana això ningú no ho pot dubtar!
ResponEliminaCatalana i quadribarrada!
EliminaI està boníssima...
un bon suggeriment, amb el sucre cremat ho intentaré fer
ResponEliminaNo hi ha postre millor pel meu gust! I no ho dic solament per patriotisme, sinó perquè està per llepar-se els dits.
EliminaDe fet, els darrers anys, ja es fan uns pastissos amb les quatre barres...I potser són de més bon repartir que la crema, però aquesta té molt bona pinta.
ResponEliminaPetonets , Glòria.
Els pastissers són molt espavilats! Totes se les empesquen, fins hi tot fan el pa amb les quatre barres (de sobrassada) i està boníssim. Aquest és un postre casolà i per servir en safatetes individuals.
EliminaPetonets i bon profit!