Els seus establiments eren els més prestigiosos
del sector, tant per la qualitat del producte, que era excel·lent , com per l’assortiment
de sabors - més de cent!- i la originalitat dels mateixos. Tenien gelats amb
gust de baicon, d’escalivada i el de jalapeño, aquest últim es venia moltíssim.
Actualment estaven ultimant el de ceba
de Figueres caramel·litzada i el de fabada asturiana. Les principals ciutats del país tenien
sucursals de “El cucurutxo” i també totes les capitals europees.
Se’n sentia orgullós, havia començat amb una sabata i una espardenya i s’havia convertit en
l’amo del sector. El rei de les boles era ell, de les boles de gelat, s’entén…
Ara estava preparant el desembarc dels seus
productes al mercat llatinoamericà, per això havia encarregat una imatge nova,
trencadora i agosarada, pel logo de les
seves botigues i també un slogan nou, enlloc de “Plaer a la punta de la
llengua”, ara seria:
Sí senyor! Això és una visió crítica de l'art, a qui se li ocorre posar un cucurutxo de cap per avall. Aquests artistes !!! M'ha fet riure aquest relat
ResponEliminaAi, els artistes viuen en un món apart. No toquen de peus a terra, ja ho veus.
EliminaEstic contenta si el relat t'ha fet riure, això és el que pretenia.
;-)
Aquests artistes... a on anem a parar! Sort que els nostres empresaris tenen seny.
ResponEliminaSe'ls hi de parar els peus a aquets artistes, perquè amb un cucurutxo cap per avall, com es poden posar les boles de gelat a dintre?
EliminaPura lògica.
Hahaha, m'encanta aquest final! Molt bona història, molt imaginativa, i és que amb aquesta imatge cal una mica d'imaginació, eh! Te n'has sortit de conya.
ResponEliminaEstava del tot encallada, no se'm ocorria res...fins que he posat la imatge cap per avall. I tatxan! ha aparegut una idea.
EliminaEstic contenta de que t'hagi agradat, XeXu.
Si posa un a sucursal a Valls, podrà fer gelats de calçotada i a Sitges gelat de xató amb romesco.
ResponEliminaAl País Valencià...
"cucurutxo de paella,
per llepar-lo ell i ella"
Molt bones les suggerències, Xavier, li faré arribar al senyor Recasens, tot i que a la carta de sabors el de romesco ja existeix.
EliminaUn slogan molt divertit...A mi que no em treguin dels sabors tradicionals, xocolata, vainilla, nata, fastucs i barreges...
ResponEliminaBona Setmana Santa, Glòria.
I a mi també, M.Roser, els gelats que m'agraden són els que tu dius. I el de coco, també m'agrada molt.
EliminaAra que alguns d'aquests sabors que semblen posats per fer riure existeixen. Mira aquí i ho veuràs:
http://blog.edreams.es/17-sabores-de-helado-mas-extranos-del-mundo/
Totaaaaaal, nina!!
ResponEliminaSi puc triar, el meu de xocolata. ;)
Aferradetes!
Un clàssic el de xocolata! Així no et tempten els nous sabors que el Sr. Recasens s'empesca?
EliminaAferradetes, bonica!
aquests triangles...vists així si que donen per llepar...i molt.
ResponEliminaEm poses un cucurutxo?
Oh, i tant! De quin sabor el vols? Tria i remena.
EliminaDiuen que Kandinsky va descobrir l'abstracció veient un quadre seu cap per'vall.
ResponEliminaDoncs jo fins que no he invertit la imatge no m'ha vingut cap idea pel relat.
EliminaHelena, ets un pou de saviesa, si ens saps de coses!
Molt divertit el relat i aquest enllaç... gelat de peix?? De puré de patata amb pèsols?? Flipant
ResponEliminaOi que sembla una presa de pèl? O una porqueria.
Elimina:(
follia gastronòmica i molta molta imaginació !!!!!!
ResponEliminaMolt folls estem tots plegats! Amb el bons que són els gelats de xocolata, qui té ganes de menjar gelat de sardina?
EliminaA molts artistes, com a aquest emprenedor mestre gelater no sempre se'ls entén.
ResponEliminaEl mestre gelater ho té claríssim: la punta del cucurutxo és posa avall, la boca amunt. On es posarien sinó les boles?.
EliminaEl que s'ha fet un embolic és el pintor.
Molt imaginatiu, em llepo els llavis plens de xocolate.
ResponEliminaDoncs jo n'estic llepant un de romesco deliciós.
EliminaQue vagi de gust, Montse!
Una composició boníssima empastifada de xocolate.
ResponEliminaA en Van Doesburg també li deuen agradar les boles de xocolata, al quadre n'hi ha forces: de xocolate negra de xocolate amb llet i alguna de festucs.
Elimina;-)