Vull compartir el que em passa pel cap amb qui ho vulgui llegir. Al cap hi tinc poemes, relats,
records...el que va sorgint. Agrairé les vostres visites. Em fan molt feliç
dimarts, 18 de desembre del 2012
"MENU NADALENC-1"
Un menú que entra pels ulls. A qui no li ve de gust una llagosta o un llamàntol? Avui: LLAMÀNTOL A LA ROMANA:
S'han de fer servir tomàquets de la classe Roma. Si es fan servir tomàquets de Canàries, serà un llamàntol a la Canària.
Un plat sa i assequible que deixarà a tothom amb la boca oberta! :O
Doncs és molt saludable i assequible, amb un parell de quilos de tomàquet, unes fulles de julivert i una salseta apanyada tens un primer plat molt ben presentat!
Segur que és un plat típic Nadalenc, o l'hem importat com tantes coses d'aquestes festes...De totes maneres, a les nou del vespre, no em fa pas venir salivera!
No em diràs pas que no queda millor presentar aixi una amanida de tomàquets que de la manera tradicional, sobre tot en aquests dies de festes i economies minses. A les nou del vespre és una bona hora per tenir gana, M. Roser!
A mi ja m'hi has deixat de bocabadada, a punt per engolir un llamàntol com aquest ;)
ResponEliminaDoncs és molt saludable i assequible, amb un parell de quilos de tomàquet, unes fulles de julivert i una salseta apanyada tens un primer plat molt ben presentat!
EliminaJa li veia jo alguna cosa estranya a aquest llamàntol... una altra cosa no ho sé, però que et quedes amb el personal, això segur!
ResponEliminaAi, és que les coses ben presentades guanyen molt. I amb una mica d'imaginació ja és el súmmum!
EliminaSegur que és un plat típic Nadalenc, o l'hem importat com tantes coses d'aquestes festes...De totes maneres, a les nou del vespre, no em fa pas venir salivera!
ResponEliminaNo em diràs pas que no queda millor presentar aixi una amanida de tomàquets que de la manera tradicional, sobre tot en aquests dies de festes i economies minses.
EliminaA les nou del vespre és una bona hora per tenir gana, M. Roser!
Molt ben trobat m'agrada la idea, i molt
ResponEliminaDoncs, au, resolt el menú de les festes!
EliminaI encara no he donat la recepta de la llagosta. Per llepar-se els dits... ;D
Les pinces van lligades o "sueltes"? :DDD
ResponEliminaSi pot posar un escuradents per subjectar-les. S'ha d'anar en compte al menjar de no empassar-se'l no punxar-se.
Elimina