dilluns, 4 d’abril del 2016

PER POSAR-SE EL BARRET!

No me'n havia assabentat, encara que he vist els anuncis pel carrer. 


Diumenge la Rambla de Catalunya per iniciativa de Nina Pawlosky i Cristina de Prada, mestres barretaires, s'ha omplert de barrets un complement abans imprescindible per vestir amb elegància i ara inusual.


Casualment he coincidit amb la passejada, que ja fa dotze anys que és celebra, i ho he trobat força divertit i molt animat.


Hi ha gent amb barrets sense complicació, per sortir del pas, com la meva amiga:



I d'altres que s'ho "curren" moltíssim:





M'ha semblat una iniciativa festiva i divertida, copiada dels americans, naturalment.De tota manera no hi veig cap mal ha imitar tradicions d'altres llocs, sempre que, com aquesta, no interfereixin en les nostres.                                                                                                                                                                                               :-)


16 comentaris:

  1. Tinc 2 gorres molt boniques, d'estiu. I un barret de feltre negre per l'hivern. Però cap barret d'estiu...tot serà posar-se'l.

    M'agrada la proposta, és divertida i femenina. Incita la imaginació.

    Una abraçada molt, molt llarga... :-)******

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jo també penso que és una iniciativa bonica, no se si el barreta guanyarà gaires adeptes amb ella, però per un dia la Rambla de Catalunya va tenir un aspecte diferent al habitual, amb corrues d'estrangers amunt i avall.
      Jo també t'abraço, Montse, amb molt d'afecte!

      Elimina
  2. Per fer la gràcia un dia no està malament. No crec que m'hi apuntés, però és una trobada curiosa. Vaig veure a la xarxa que alguns coneguts sí que s'hi havien apuntat. Ja veus, encara tornaran a posar de moda els barrets!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Va ser un dia amb un ambient festiu i diferent. No crec que per això es tornin a posar de moda els barrets, però si ho aconsegueixen segur que tot els fashions aniran embarretats.

      Elimina
  3. Seria vistós que les dones tornessin a dur barret. I els homes... barretina!

    ResponElimina
    Respostes
    1. El barret és un complement embellidor, si s'ha de portar barret jo m'hi apunto. Ara la barretina no se si afavoreix tant...

      Elimina
  4. Aquí m'ho hagués passat d'allò més bé!. Hagués lluït pamela.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Oh, Teresa, i tant! L'any que ve t'hi espero, avisa'm i passejarem juntes.
      ;-)

      Elimina
  5. Jo, quines coses, portava barrets quan vivia a França, aquí quasi mai, només quan fa un fred que pela (gorra), i passa poc, trobo que afavoreixen!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Al hivern abriga i a l'estiu protegeix del sol. No, si el barret és molt pràctic, potser si que ens hauríem de plantejar tornar-ne a portar si, a sobre, afavoreix.

      Elimina
  6. Penso que és un complement molt divertit. Des de sempre m'han agrada els barrets i tot i que els homes no en porten gairebé mai, les trobo molt interessants amb ells. ;)
    Una idea genial, a més de embellidora.
    I el teu?...aferrdetes! :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Abans el barret feia "senyor", ningú de cert estatus hagues sortir al carrer sense barret i, si, dóna un aire interessant i una mica misteriós. Jo no tinc barret, només alguna pamela per baixar a la platja, que el sol al cap em molesta molt.
      Aferradetes, ninona!

      Elimina
  7. No havia sentit mai aquesta notícia, però ho trobo ben divertit...Aquests davant un aconteixement important, podran dir amb propietat, em trec el barret", perquè primer se l'han posat!
    Petonets, Glòria.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ha, ha, ha!
      Imagino que d'això ve la dita. Ara és dificil "treure's el barret" doncs ningú en porta.
      Va ser divertit, l'any que ve penso tornar-hi ja preparada, amb barret inclòs.

      Elimina
  8. Jo sóc més de gorro, així abrigo les orelles

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sens dubte la gorra és més pràctica que el barret, però penso que, tu per exemple, estaries interessantíssim -més encara- amb un barret tipus "Bogart".
      ;)

      Elimina

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...