diumenge, 13 de gener del 2013

PERSONATGES del TREN: La noia primeta.

La Carme ens proposa uns relats a partir d'uns personatges que ella va dibuixar amb el seu mòbil mentre viatjava en tren. Em va semblar una bona idea.  
Avui comencem per la noia escanyolida. I enfadada!


Cada matí la mateixa moixiganga! La mare és una pesada. Entestada en fer-me esmorzar llet amb cacau i magdalenes! Això a mi no em passa ni amb un embut. Ja esmorzo bé, jo: el suc de dues taronges i una torrada amb oli d'oliva. Una cosa saludable, no? I amb moltes vitamines. A mig matí faig un petit mos i dinem d'hora. Que ja em sé cuidar jo, que l'any que ve ja seré infermera! 

Però ella empaitant-me amb les magdalenes cada matí i parlant d'anèmia. Però si em faig analítiques cada any i estic estupendament! Fins i tot estic bé del ferro, que la majoria de dones el tenen massa baix. Però ella duro. Jo ja li dic que és una qüestió genètica, que ella encara que ara té uns bons palpissos a la meva edat era primeta, com sóc jo. I la iaia Roser, la seva mare, també era molt escanyolida de soltera, que ho he vist a les fotos de l'àlbum. Què té d'estrany, doncs, que jo sigui poca coseta?  Les mares són pesadíssimes!  

Té! aquella dona del mòbil que no em treu la vista de sobre, m'està posant nervioseta. Perquè em mira? Jo no la conec de res i sóc bona fisonomista. Sort que baixo ara mateix, que si no li aniria a preguntar què coi mira.


10 comentaris:

  1. Si arriba a veure el meu dibuix, em sembla que encara s'hagués enfadat més. Em sembla que no va quedar-me gaire afavorida! ;)

    Gràcies per participar, Glòria. Ara poso l'enllaç!

    M'ha agradat saber els pensaments de la noia escanyolida. Resulta que té una mare pesada, pobra noia!!!! he, he, he...

    ResponElimina
    Respostes
    1. No molt maca no l'has dibuixat, la veritat. Confiem que no és reconegui.
      La setmana que bé posaré un altre passatger.
      Gràcies, Carme, per la teva iniciativa!
      Una abraçada.

      Elimina
  2. Ai , les mares !!....veig que a més gent li passa !!
    Bona setmana !!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Les mares, sobre tot les patidores, som pesadíssimes, jo m'incloc.
      Bona setmana, Artur!

      Elimina
  3. Jo tenia una amiga de l'escola que era esprimatxada i tothom tenia la mania que s'havia d'engreixar. Fins i tot, ella, que menjava per dos i no hi havia manera. Un bon relat per entrar en els seus pensaments. Bona setmana :))

    ResponElimina
    Respostes
    1. És molt divertit això d'empescar-se relats a partir de dibuixos o fotografies. La de versions diferents que n'arriben a sortir!
      La teva em va agrada molt. :D
      A la gent prima tothom la vol engreixar...
      Bona setmana, bonica!

      Elimina
  4. Les mares solen saber el que convé. Una mica malcarada la noia. Si arriba a arreplegar la Carme amb el mòbil, no sé què li hauria pogut dir.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Home, motius en tenia, perquè la veritat és que la va pintar lletja amb ganes... Potser ho era, que la Carme ho fa molt bé això de pintar i si la va fer tan poc afavorida devia tenir els seus motius.

      Elimina
  5. Caram, a la Carmeta l'han agafada amb les mans(no en la massa)al mòvil, s'ha de saber dissimular bé, he, he...
    Petonets a les dues.

    ResponElimina
    Respostes
    1. La va enxampar! Sort que la cosa no es va complicar, que aquesta noia sembla malcarada -ho diu en XeXu-...

      Elimina

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...