dimarts, 28 d’abril del 2015

GURMETS o ESNOBS?

Buscant una recepta alternativa més innovadora que la que proposava l'Eva A pel jeroglífic, tot seguint el suggeriment del mai prou ponderat Pons, vaig trobar aquesta:

-Papada de gochu asturcelta, confitada a fuego bajo deuxelle, con setas y suero de pimientos asados en casa. O sigui això:


Per si no ho sabeu el gochu asturcelta és un porquet (bé, "porquet" és un eufemisme, més aviat és un porc com una casa) la mar de bufó


...que fa pena de menjar-se'l, tot i que deu d'estar molt bo.

Ara, sincerament, la presentació, amb tantes punxes i filferros, la trobo poc atractiva. I la ració molt escassa. A mi que me'l portin guisadet amb alguna patatona i una salseta ben fonamentada i que es deixin de virgueries.

Potser no sóc tan refinada o sibarita com alguns, però a mi em sembla que a vegades ens deixem prendre el pèl amb aquestes innovacions que ens volen vendre.

O no?
                                                                                    :-O

12 comentaris:

  1. Jo sóc dels teus, totalment! I que ens portin una miqueta de pa amb el porc rostit, eh? Que el suquet segur que és molt bo!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ai, si, amb pa, si us plau!!! Sóc molt panarra, cosa que ara no està gaire ben vista, però més igual, deixo el plat ben escurat, net com una patena.

      Elimina
  2. Respostes
    1. Preguntar-ho fa de poc enrotllat. Es pot provar de menjar-los, si més no es poden escurar.

      Elimina
  3. hi ha ho pots ben dir... ens venen la presentació i ens fan passar més gana que a en Carpanta. Jo com tu, ben guisadet... ; )

    ResponElimina
    Respostes
    1. Oi, que si! Ja m'agrada provar coses noves, però no passar gana i tenir que anar a comprar un entrepà al sortir del restaurant d'infinites estrelles.

      Elimina
  4. Home, si li treus tota la tonteria del filferro, m'ho menjaria, eh? Que quan vas a alguna fira de tasts ja et trobes coses així. Llàstima que sigui papada de porc, jo amb aquestes coses no puc. Ni amb les tripes, les galtes, el morro, els peus...
    Ara, si et serveixen això en un restaurant, a un preu desorbitant (com sol ser), doncs tonto tu per anar-hi i fiar-te (o no) del Tripadvisor.

    ResponElimina
    Respostes
    1. I jo! Jo m'ho menjaria, es clar, a demés m'agrada tot del porc, inclòs tripes, morro, peus ben cuitets i les galtes les trobo boníssssimes!
      Ara, com bé dius, si és car i escàs has fet el tonto.

      Elimina
  5. Jo no el compro pas aquest plat, m'agrada saber el què menjo i com més senzill millor...
    Bon profit!

    ResponElimina
    Respostes
    1. El que menges ja ho saps, M.Roser, ja veus quina informació tan extensa que donen d'un plat que sembla una mostra. Ara senzill no ho n'és, certament.
      Petonets!
      :-)

      Elimina
  6. que l'hagin de posar un mirall per que sembli que n'hi ha més ja em tira enrere. Porteu-me el porc sencer, jo us el cuino

    ResponElimina
  7. Si, Gasull, tu m'inspires confiança, crec que ten deus sortir força bé com a cuiner i segur que no ens faries passar gana.
    On el portem el porc?

    ResponElimina

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...