dimarts, 18 de desembre del 2012

"MENU NADALENC-1"

Un menú que entra pels ulls. A qui no li ve de gust una llagosta o un llamàntol?
Avui:
LLAMÀNTOL A LA ROMANA:


S'han de fer servir tomàquets de la classe Roma.  Si es fan servir tomàquets de Canàries, serà un llamàntol a la Canària.

Un plat sa i assequible que deixarà a tothom amb la boca oberta!  :O

 

10 comentaris:

  1. A mi ja m'hi has deixat de bocabadada, a punt per engolir un llamàntol com aquest ;)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs és molt saludable i assequible, amb un parell de quilos de tomàquet, unes fulles de julivert i una salseta apanyada tens un primer plat molt ben presentat!

      Elimina
  2. Ja li veia jo alguna cosa estranya a aquest llamàntol... una altra cosa no ho sé, però que et quedes amb el personal, això segur!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ai, és que les coses ben presentades guanyen molt. I amb una mica d'imaginació ja és el súmmum!

      Elimina
  3. Segur que és un plat típic Nadalenc, o l'hem importat com tantes coses d'aquestes festes...De totes maneres, a les nou del vespre, no em fa pas venir salivera!

    ResponElimina
    Respostes
    1. No em diràs pas que no queda millor presentar aixi una amanida de tomàquets que de la manera tradicional, sobre tot en aquests dies de festes i economies minses.
      A les nou del vespre és una bona hora per tenir gana, M. Roser!

      Elimina
  4. Molt ben trobat m'agrada la idea, i molt

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs, au, resolt el menú de les festes!
      I encara no he donat la recepta de la llagosta. Per llepar-se els dits... ;D

      Elimina
  5. Les pinces van lligades o "sueltes"? :DDD

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si pot posar un escuradents per subjectar-les. S'ha d'anar en compte al menjar de no empassar-se'l no punxar-se.

      Elimina

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...