dimarts, 3 de desembre del 2013

ESPRIU, RAIMON i LA TRINCA!

L'altra dia sortia en Mainat per la tele,  en  "El convidat", i en van venir a la memòria les bones estones que molts de nosaltres devem a La Trinca.  
Aprofito, doncs, que es celebra el Centenari d'Espriu i que en Raimon canta molt bé aquest irònic poema, sempre ben acompanyat per les Germanes Sister, en que el autor té molt present els recents bombardejos atòmics: I BEG YOU PERDON , per compartir Espriu, Raimon i Trinca amb vosaltres.






A mi sempre em fan riure! 

Tot i que la lletra del poema és com per fer-nos pensar...
            
                                                     :o

11 comentaris:

  1. La Trinca també em divertia molt a mi, quan sortien per la tele feien molta gràcia, eren pioners, i amb la seva música trencaven esquemes, d'una manera poc evident en aquell moment, però vista ara, el que feien tenia molt mèrit. Recordo que quan sortia un nou disc era tot un esdeveniment a casa, ens paràvem tots a sentir-lo plegats!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Fent brometa deien coses molt agosarades per l'època. Recordo entre d'altres, un xotis "Califa" o el pasdoble del "Manolo" que n'hi havia per sucar-hi pa. Ara també s'han de dir metàfores o eufemismes per criticar al govern??? O dic per por de les multes...

      Elimina
  2. Molt bons!
    Jo quan tenia 11 anys vaig fer un viatge a Itàlia que no deixàvem d'escoltar La Trinca. El que no m'agrada és escoltar El Danuvi Blau sempre amb la seva lletra.

    ResponElimina
    Respostes
    1. A casa en les sabíem totes i també ens "acompanyaven" a tots els viatges. Eren uns companys alegres que ens deixaven sempre amb el somriure a la boca.

      Elimina
  3. Eren uns cracks, jo els havia vist en directe i eren un fart de riure

    ResponElimina
    Respostes
    1. A casa des que els van descobrir a "Trincar i Riure" vam ser fans incondicionals del grup. Veiem tot els espectacles que presentaven i compràvem els LP que anaven sortint. Quins records!
      :D

      Elimina
  4. Una barreja ben curiosa, Espriu, Raimon i la Trinca...No l'havia sentida mai aquesta cançó i tens raó diu moltes coses que fan pensar...
    No vaig veure el convidat, perquè a la mateixa hora fan "El tiempo entre costuras" i m'agrada molt i com que el llibre té la lletra molt petita...
    Petonets, riallers.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jo no el veig gaire El Convidat, però aquell dia si que ho vaig fer. La novel·la de "El tiempo entre costuras" em va enganxar, però no segueixo el serial, perquè després em perdo capítols i em fa molta ràbia. Tothom que la veu diu que està molt bé.
      Petonets!

      Elimina
  5. Doncs jo no el vaig veure, el programa. Però me l'han explicat.... i si, la Trinca ja ho tenia això, deien grans veritats fent-nos riure.

    ResponElimina
    Respostes
    1. El programa no tenia res d'especial, però em va fer recordar els tips de riure que m'havia fet escoltant-los. I com tiraven amb bala, tot i fent brometa...

      Elimina

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...