Per als horteres que vulguin "animar" un bufet aquí hi ha una bona opció: la Barbi jamonera.
No deixa indiferent a ningú!
Tothom li arranca la faldilla a ...mossegades!!!
:D
Realment, podria anar directa al museu dels horrors del Veí de Dalt, però jo li estiraria un parell de farbalans del seu vestit ben gustós! Ben gustós de fer-ho, vull dir, espero que el pernil també sigui gustós!
ResponEliminaSegur que al museu del Veí no desmereixeria.
EliminaHi ha tres models: Reserva, Bellota i Pata Negra, els tres són molt gustosos, clar que sempre es recomana el més car.
Ves tu quines contradiccions té la vida: una horterada que té bon gust!!!
ResponEliminaHa,ha,ha! Tens raó, Carme.
EliminaUn oxímoron fet nina.
La pregunta: a sota va nua??
ResponEliminaNo! a sota porta uns pololos de cansalada viada.
Eliminasi la finalitat és veure-la nua, la vista no sé, però el paladar gaudirà
ResponEliminaCom ja he dit a sota porta uns pololos. Per veure-la nua s'ha de continuar menjant.
EliminaA qui s'hi atreveixi, bon profit!
No m'estranya que no deixi ningú indiferent i al paladar tampoc. ;)
ResponEliminaMolt bon dia!
Aquesta te molt d'èxit. La que va amb faldilla de mortadel·la no triomfa tant :D
EliminaMolt kistch, i alhora de molt bon gust!
ResponEliminaQuina contradicció, Helena, que una cosa tan horrorosa agradi tant!
Eliminahaha, aquesta cutrada m'ha fet riure!
ResponEliminaQuina imaginació té la gent. A la Barbi abans la vestien els grans modistes, ara els chefs.
EliminaI dic jo...els talls que toquen pell seran més salats?
ResponEliminaAi, no ho sé... De tota manera és bon pernil, gens salat.
Elimina