dijous, 10 d’octubre del 2013

ART URBÀ ...i VEGETAL

Mireu com l'arbre escampa les seves arrels buscant terra on ancorar-se i nodrir-se. Una autentica filigrana, una obra d'art... vegetal!


 o aquest, més discret:



                                                                             
                          No és curiós i bonic?                                                                                                     :

10 comentaris:

  1. Doncs sí que és curiós, sí! Quina mena d'intel·ligència hi ha darrere d'aquestes arrels? Saben molt bé el que es fan!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Busquen i aprofiten tot el que les pot nodrir i a demés fan un dibuix preciós.
      Si n'és de llesta la natura!

      Elimina
  2. Jo a més a més de curiós i bonic, ho trobo espectacular i impactant.

    Realment una filigrana vital

    Em suggereix també molt d'esforç i una certa quantitat de patiment. L'adaptació per sobreviure, la rigidesa de la indiferència d'allò inert.... d'allò que no es belluga.

    ResponElimina
    Respostes
    1. A mi m'inspiren tendresa, aquest esforç constant, heroic per adaptar-se al entorn i, a demés, d'una manera tan bella!

      Elimina
  3. És molt curiós, sí, la natura tornant-se abstracta.

    ResponElimina
  4. Una perfecta simbiosi entre la natura i l'asfalt...Molt bonic, encara que sigui fruit de la desesperació de l'arbre que lluita per sobreviure!!!
    Petonets.

    ResponElimina
    Respostes
    1. I sobreviu, no es mostren les branques, però veien aquest troc fort i vigorós segur que són esponeroses. Així ho vull creure.
      Petonets!

      Elimina
  5. Bé, sembla una col·laboració natura i obra humana casual. N'hi ha d'aquestes coses pel món i és una pena que no les aprofitem i fem les nostres obres amb la idea de que passin més sovint, aquestes col·laboracions. Nosaltres també som natura, una natura entestada en ser artificial.

    ResponElimina
    Respostes
    1. La Natura és sabia i artista. No sempre ho pot demostrar, no sempre li permetem fer-ho, però aprofita totes les ocasions. Tens raó, Ferran, a nosaltres no sempre ens interessa ser natura, ens compliquem amb artificis que no sempre tenen valor.
      Gràcies Ferran, pel comentari i la visita!

      Elimina

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...